juni 2017

Gein en Omstreken

Het schaatsseizoen op de Jaap edenbaan is alweer een paar maanden geleden afgesloten met veel hobbels op de ijsbaan. De oorspronkelijke baan had een storing en tijdelijk is er "de beste baan van Nederland" neergelegd dit seizoen. 

Een groot aantal kinderen heeft een diploma in ontvangst kunnen nemen met een pannenkoek en limonade in het clubhuis. De jeugd is dit jaar weer goed vooruit gegaan en er zijn prijzen uitgereikt aan wedstrijdrijdende clubleden op de clubavond in samenwerking met de omliggende verenigingen Baambrugge, Abcoude en Diemen.

De zomertraining is weer van start gaan. Iedereen vanaf 10 jaar die lid is van de schaatsclub kan -samen met de ouders- vanaf 8 mei deelnemen aan de trainingen in het Gaasperpark. Er wordt iedere maandagavond om 19.00 uur verzameld op de parkeerplaats naast brasserie "Langerlust". De trainingen zijn gericht op het schaatsen en op het verbeteren van de conditie d.m.v. hardlopen  oefeningen.  De eerste training zal zijn op 8 mei. De contributie bedraagt euro 30,-- voor leden t/m 16 jaar en euro45,-- voor leden vanaf 17 jaar. Aanmelden kan via geinenomstreken@gmail.com. Vermeld daarbij naam, adres, mobiele tel.nr. en e-mail adres.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe bestuursleden. Heeft u een paar uur per maand over en heeft u bestuurlijke vaardigheden? Dan horen wij graag van u.
De algemene ledengadering is gepland op 26 september 2017, 20.00 uur in het clubhuis op de Lange Stammerdijk.  U bent van harte welkom.

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!