logo speeltuinvereniging disneyland

februari 2017

Nieuws vanuit de speeltuin
Het zijn nu nog winterse maanden maar voor het naderende voorjaar zijn we al weer plannen aan het maken!

Het tante Toos Plein
November jl. werd (tante) Toos vlak voor haar 70ste verjaardag verrast door de bestuursleden van de speeltuinvereniging met een straatnaambord: het Tante Toos plein. Als dank voor haar jarenlange inzet en drijvende kracht achter de speeltuin. We hopen nog vele jaren van Tante Toos haar aanwezigheid te mogen genieten!
Tante Toos
Werkzaamheden
Nog even geduld en dan gaan we aan de slag om de speeltuin weer klaar te maken voor het buiten speelseizoen. Het laatste weekend van maart/eerste weekend van april staat genoteerd om de speeltoestellen en het terrein een opfrisbeurt te geven. Iedereen is welkom om een handje mee te helpen zodat er straks weer heerlijk  gespeeld kan worden.

Ondertussen wordt er hard gewerkt (voor zover de bevroren grond het toestaat) om het tegelpad  aan de voorkant van het gebouw breder te maken. Als de eerste zonnestralen zich straks laten zien kan je ook daar heerlijk in het zonnetje zitten.
Middels een donatie van de Rotary Amsterdam Zuidoost wordt binnenkort een picknicktafel, die tevens toegankelijk is voor minder validen, bij de ruimte rond de zandbak geplaatst. Hierdoor komt er nog een mooie en zitruimte bij.


Data om vast te noteren
zaterdag 1 april                : 9.30 uur klusochtend om de speeltuin weer op orde te maken
woensdag 5 apriL            : 20.00 uur algemene ledenvergadering
vrijdag 14 april  : 14.00 uur aanvang & opening speeltuinseizoen
zaterdag 20 mei               :  disco avond voor de kinderen

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!