Geinloop 2015

JUBILEUM GEINLOOP OP ZONDAG 7 MEI

Na een jaar zonder Geinloop is het dit jaar gelukkig weer zover: op zondag 7 mei wordt de 40ste editie van de Geinloop gehouden!

Over 3 maanden is ons dorp weer ouderwets een dag in rep en roer en gaan honderden enthousiaste sportievelingen meedoen aan de Geinloop. Driemond zal er weer gezellig uitzien met de vele wapperende vlaggen en die vrolijke welkomstboog op het Zandpad. Het hart van de activiteiten ligt bij MatchZO, vanaf waar dit jaar ook de start en finish plaatsvinden.

De inschrijving voor de diverse afstanden is inmiddels geopend. Liefhebbers kunnen zich aanmelden via www.geinloop.nl. Ook is er voor deze 40e Geinloop een speciaal jubileumshirt gemaakt. Bij de online inschrijving kan iedereen dit shirt (dames- en herenversie) bestellen.T shirts

Help ons dit jubileum mogelijk te maken
Het bestuur is al maanden bezig met de voorbereidingen: er komt nogal wat bij de organisatie van de Geinloop kijken zoals het kiezen van een datum, de aanvraag van alle vergunningen, het organiseren van alle faciliteiten, en warm maken van sponsoren, het nakijken van het parcours, de communicatie naar de deelnemers, het verwerken van de inschrijvingen en natuurlijk het enthousiasmeren van vrijwilligers. Want, zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om zo’n mooi hardloopfeest te organiseren.

Ben je zelf geen loper, maar vind je het leuk om deel uit te maken van Driemond’s grootste evenement en om op zondag 7 mei het feest mee te vieren? Dan vragen wij je van harte om je aan te melden als vrijwilliger. Je taken gaan in overleg en kunnen bestaan uit (op zaterdag 6 mei) het ‘optuigen’ van het dorp en op de dag van de Geinloop zelf het uitreiken van de hardloopnummers, het bemannen van een waterpost in het Gein, het maken van de lunchpakketten voor de vrijwilligers, het geven van informatie aan de deelnemers en met name ook het regelen van het verkeer. Voor deze laatste activiteit krijg je van ons een bondige opleiding. Voor alle vrijwilligers geldt dat zij, naast het lunchpakket, ook een leuke herinnering krijgen (verrassing!) en genodigd zijn voor een gezellige maaltijd op zondagavond in MatchZO. > Mogen we op je hulp rekenen?
Stuur dan liefst nog deze maand een mailtje naar info@geinloop.nl
Wij en alle deelnemers zijn je bij voorbaat super dankbaar!

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!