Jubileum van de Geinloop geslaagd

Als je in het weekend van 6 en 7 mei in het dorp was, kan het je niet ontgaan zijn: de Geinloop was weer terug!
Op de zaterdag werd het dorp omgetoverd tot een echte sportarena met wapperende vlaggen en dranghekken die in stelling werden gebracht.
Op de dag van de Geinloop kwamen vele lopers uit alle windstreken naar Driemond om het loopfeest mee te maken. In de ochtend vond de Kidsrun plaats. Frankie loste het startschot en de kinderen stoven het dorp door met een mooie ronde over het nieuwe Maanhof. Dank aan alle bewoners die hun straten zo vrolijk versierd hadden!

Vanaf 13.00 uur schoot Klaas Rozendaal de diverse afstanden af.
Veel lopers hadden het vrolijke groene jubileumshirt van de Geinloop aangetrokken, een mooi gezicht! In het totaal hebben ruim 1200 lopers hebben een sportieve prestatie geleverd door heel wat kilometers langs het mooie Gein te rennen.
Drie tips voor ieder die de Geinloop (nogmaals) wil beleven: Bekijk de Geinloop- film die Boudewijn Ridder en Mattijs van Holsteijn hebben gemaakt. In een paar boeiende minuten trekt het hele evenement aan je voorbij. Daarnaast heeft de Fotoclub Abcoude dit jaar een heel mooie en complete reportage gemaakt. Ook mochten we dit jaar weer rekenen op onze 'vaste' fotograaf Gerrit Jan van Kampen die iedereen die op het begin van Gein Noord voorbij liep, vast te leggen. We zijn dankbaar voor al dit prachtige beeldmateriaal! Oordeel zelf, kijk op onze website  www.geinloop.nl

Nadat de meeste lopers gefinished waren en de prijsuitreiking had plaatsgevonden, kon ieder nog gezellig napraten op het terras van MatchZO.
Dankzij de vele vrijwilligers is het dorp en het traject weer snel op orde.
We kijken terug op een geslaagde Geinloop en met elkaar zien we voorzichtig al weer uit naar de 41ste Geinloop.

Heb je een goed idee voor de Geinloop en/of vind je het leuk om mee te bouwen aan dit prachtige hardloopevenement, dan horen we graag van je:
info@geinloop.nl.Maar graag zie ik nog de volgende toevoeging
Aangezien ik weet hoeveel werk er in het filmpje is gaan zitten.  Verdient volgens mij enige aandacht

Dus iets in de trant van

Ook dit jaar heeft onze cameraman boudewijn ridder met z'n compagnon mattijs van holsteijn weer een leuke impressie gemaakt...kijk het filmpje op.  ...

 

Geinloop 2015

 

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!