maart 2017

Zondag 2 april Open Dag - Tennisvereniging Geinburgia in Driemond.  

De tennisvereniging voor alle Driemonders. Dichterbij kan het niet! 

Nodigt de lente uit om naar buiten te gaan en heb je, misschien samen met de kinderen, zin in een spelletje? Roep dan eens game tegen echte mensen in plaats van computeranimaties. Dat kan op zondag 2 april. Tennisvereniging Geinburgia houdt dan haar open dag. En je bent van harte welkom!   

Niet voor het 'echie' maar voor de lol 

Wij zorgen voor een gevarieerd programma. Om 11 uur beginnen we met een clinic voor de kids. Onze leraar Christiaan zal misschien wel de ouders erbij vragen om mee te spelen.  
Om kwart voor twaalf gaan de kids een toernooitje spelen. Niet voor het 'echie', gewoon voor de lol. 12.30 u. zijn we klaar met tennissen en krijgen de kinderen pannenkoeken. Als ze nog genoeg energie hebben, kunnen ze die kwijt op het opblaasbare springkussen. 

Kinderen aan de pannenkoeken, tijd voor de volwassenen 

Vanaf 12.30 u. zijn de volwassenen aan de beurt. Ook die krijgen een clinic verzorgd door onze tennisschool. Misschien doet onze tweede leraar, Roderik, ook mee en kunt u zijn vaardigheid bewonderen. Hij is op dit moment de nummer 48 van Nederland. Nou, dan kun je aardig tennissen! 

Beat the beats 

Na een uurtje "tennisles", gaan we aan het cardiotennissen. Je moet wel sterk in je schoenen staan om je niet door het ritme van de muziek zo te laten opzwepen, dat het zweet ervan afdruipt. Schrik je daarvan nog even terug, kun je ook kijken hoe anderen het ervan af brengen. Want op 2 april moet niets maar mag alles.   

En dan is het tijd voor de 'derde' set 

Zo rond twee uur laten we alle geinteresseerden tegen elkaar spelen. Daarbij proberen we de nieuwe leden op de baan te laten spelen met de bestaande leden. Plezier staat daarbij ook weer voorop en succes is gegarandeerd. Dit zal tot 16.00 u. duren. Daarna gaan we aan de borrel. Hopelijk is het weer zo goed dat we het buiten op het terras kunnen doen. Lekker onderuit in de loungebanken, nippend aan je drankje. Of lekker klokkend als je dorst hebt na het intensieve tennissen. 

Kom gezellig langs! 

De Open Dag is voor iedereen bedoeld, ook voor wie alleen maar wil komen kijken. Kom gezellig langs en ervaar de fijne sfeer bij onze club. De tennisvereniging waar iedereen elkaar nog kent. TV Geinburgia in Driemond, echt veel dichterbij dan je denkt.  

Raap het racket op, ga de uitdaging aan 

Mocht je geen racket hebben, maar wel willen proberen? Neem in ieder geval gympen met profiel mee voor buiten (bij slecht weer binnen juist glad). Wij regelen wel dat je een leenracket kunt gebruiken.  

De 10 belangrijkste redenen om lid te willen worden bij tennisvereniging Geinburgia
. De gezelligste vereniging van de regio, waar iedereen elkaar nog kent
. 4 Top gravelbanen met verlichting
. Direct spelen na aanmelden als lid
. Ultramodern clubhuis met 2 binnenbanen
. Professionele lessen van Tennis op Maat, voor jong en oud
. Zeer betaalbaar tennissen in Amsterdam
. Gunstig proeflidmaatschap als je al lid bent bij een andere vereniging
. Veel ruimte om vrij te spelen
. Ruime, gratis parkeergelegenheid
. Heel veel evenementen, competitie en altijd gezellig! 

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!