Jan Woudsmaschool

Nieuws van de Jan Woudsmaschool
Kleuters op de bouw
De kleuters mochten aan het eind van hun thema "Waar woon jij" een kijkje op de bouwplaats naast de school nemen. Uitvoerder Rob Kaaijk en Projectleider Rick Leusink van Van Wijnen leidden de kinderen rond. Natuurlijk kreeg iedereen eerst een veiligheidshelm op en sommige kinderen hadden zelfs hun kleding ook al helemaal aangepast op 'de bouw'.

Letterfeest in groep 3
Woensdag 15 februari was de dag waar de kinderen van groep 3 ontzettend naar hadden uitgekeken: we gingen eindelijk het letterfeest vieren! Na 5 maanden kenden de kinderen alle letters en dat moest natuurlijk gevierd worden! Alle papa's en mama's waren uitgenodigd om ook bij het feest aanwezig te zijn. Nadat we limonade hadden gedronken en letterchipjes hadden gegeten begonnen  we met een letterspeurtocht. In en om de school hingen alle letters die de kinderen geleerd hadden, met een opdracht erbij. De kinderen (en  papa's en mama's, opa's en oma's) gingen op zoek naar de letters en vulden de juiste antwoorden in op het antwoordenvel. Sommige letters waren wel erg moeilijk te vinden!
Na de speurtocht was het tijd voor het officiele gedeelte en kregen de kinderen, onder applaus van de ouders, hun letter diploma uitgereikt. Wat waren ze trots!

Leerlingenraad
Hoi allemaal, wij zijn van de leerlingenraad. Wie zitten erin ?
In de leerlingenraad zitten: Roos, Lianne, Michael, Ishque, David, Feline, Isa, Kyana en natuurlijk juf Monique. Wat doen wij ?
We gaan met elkaar altijd rond om de tafel zitten en dan mag iedereen wat vertellen over de school wat hun opvalt of eventueel veranderd kan worden. Roos en Lianne hebben voor de school ook een ideeenbus gemaakt, dan kunnen kinderen en volwassenen hun mening over de school geven.
Wij vinden de leerlingenraad heel leuk, want we mogen meebeslissen over dingen van de school en soms leuke speciale dingen doen, zoals bv. klassenbezoeken.

Groetjes de leerlingenraad

Stichting Dorpsraad Driemond

De Stichting Dorpsraad Driemond komt al meer dan 40 jaar op voor de belangen van de Driemonders.
Meer weten? Ga dan snel naar de pagina's van de Dorpsraad!